Indoor Regiokampioenschappen

Selectiewedstrijden in plaats van één kringkampioenschap
De wijze van selectie voor het regiokampioenschap verloopt via selectiewedstrijden. De reden is de er meer flexibiliteit is in het moment van deelname én de combinatie minder afhankelijk is van de vorm op slechts één dag. Een combinatie heeft nu de mogelijkheid binnen kring/regio selecties te rijden op voor hen geschikte data.

Afspraken selectiewedstrijden
Voorbeelden selectie dressuur paarden
Definitieve selectie-uitslagen Dressuur Paarden 2019

bijgewerkt tot 06 januari 2019


Inschrijven Indoor Regiokampioenschappen
Inschrijven voor de Regiokampioenschappen kan vanaf het moment dat het vraagprogramma wordt gepubliceerd. We maken dit bekend via onze website en Facebook pagina. Het is alleen mogelijk om via MIJNKNHS in te schrijven. De sluitingsdatum wordt strikt gehanteerd.

Vrije inschrijving/kwalificatiebepalingen
Voor de pony dressuur en het springen paarden/pony's wordt een vrije inschrijving gehanteerd. Voor de paarden zijn kwalificatiebepalingen van toepassing, zie hierboven.

En dan?
Indien je als combinatie hebt voldaan aan de bepalingen, dien je zelf in te schrijven. Je hoeft dus niet te wachten totdat de lijst van gekwalificeerden wordt gepubliceerd als je over 2 proeven een gemiddelde van 60% hebt gereden. De inschrijvingen worden na sluitingsdatum wél getoetst aan het overzicht van gekwalificeerden.

Vraagprogramma Indoor Regiokampioenschappen 2019
Verdeelsleutel Indoorkampioenschappen Hippiade 2019


Kampioensreglement KNHS Indoor
Onderstaand treft u de kampioenschapsregelementen aan voor dressuur en springen voor de Indoor kampioenschappen en verdeelsleutel.

Kampioensreglement Indoor 2019 
Kampioenschapbepalingen ZZ-Zwaar tm ZT outdoor 2018 en indoor 2019
Wijzigingen en aandachtspunten kampioenschapsbepalingen Indoorkampioenschappen 2019

 Indoorregiokampioenschappen 2020

wanneer: volgt Klasse 
waar: volgt  pony/paard