Nieuws

Tijdens de regio kampioenschappen interviewen we deelnemers voor de rubriek "Trots op Noord-Holland". Tijdens SGW Geestmerambacht Langedijk op 10/11 augustus 2019 heeft Pieter Bakker meegedaan met Beau Geste en Cetwiggy.

Geplaatst op:

Tijdens de regio kampioenschappen interviewen we deelnemers voor de rubriek "Trots op Noord-Holland". Tijdens SGW Geestmerambacht Langedijk op 10/11 augustus 2019 is Renzo Laffra met Iceman eerste geworden bij de L pony rubriek.

Geplaatst op:

Tijdens de regio kampioenschappen interviewen we deelnemers voor de rubriek "Trots op Noord-Holland". Tijdens SGW Geestmerambacht Langedijk op 10/11 augustus 2019 is Bo de Groot met Marfree regiokampioen Eventing 2019 geworden.

Geplaatst op:

John: “In een veilig en goed parcours zijn de afstanden zo dat je voorwaarts galopperend mooi in je sprongen kunt komen en geen getrek en gesjor aan de mond nodig is.”

Geplaatst op:

Tijdens de regio kampioenschappen interviewen we deelnemers voor de rubriek "Trots op Noord-Holland". Tijdens SGW Geestmerambacht Langedijk op 10/11 augustus 2019 heeft Tamara meegedaan met 'Dame Pérignon B Z'.

Geplaatst op:

Regiokampioen Noord-Holland eventing 2019 bij de pony's klasse B zijn geworden Fien Schraag (categorie ABC)  en Joanne Neidhofer  (categorie DE). Namens het bestuur KNHS regio Noord-Holland van harte gefeliciteerd! Na afloop was er gelegenheid voor een kort interview met de kampioenen.

Geplaatst op:

Tijdens SGW Geestmerambacht Langedijk is Eline van Tunen regiokampioen paarden geworden met Booby-Trap. Het bestuur KNHS regio Noord-Holland feliciteert Eline met dit mooie resultaat.

Geplaatst op:

Een korte samenvatting van het springforum op 24 juni 2019. De agenda was gevuld met onderwerpen als de Jeugddagen springen, reglementswijzigingen, Leeftijdsgericht Sportaanbod, evaluatie bijscholingen en de stijlbeoordeling.

Geplaatst op:

KNHS regio Noord-Holland organiseert bijscholing kür op muziek voor ruiters en juryleden. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Weet jij waar je op moet letten als je een kür op muziek gaat maken? Wat mag wel en wat mag niet? Mag je bijvoorbeeld een zig-zag-appuyement in een Z1 kür laten zien? Hoe lang moet je kür minimaal en maximaal zijn? Hoeveel aftrekpunten krijg je als je kür te lang of te kort is? Mag er gezongen worden in een kür op muziek?

 

Geplaatst op: