Zonder goed opgeleide jury, géén paardensport!

Zonder goed opgeleide jury, géén paardensport - dat is de reden voor de KNHS om het opleidingsprogramma steeds te blijven verbeteren.

Een belangrijke stap die nu gemaakt gaat worden is dat
de bijscholingen van juryleden in hun eigen regio georganiseerd gaan worden: kleinschalig, persoonlijk en dichtbij huis. De "nieuwe stijl" bijscholingen zullen eerst voor de dressuur georganiseerd worden en vinden plaats tijdens reguliere wedstrijden. In groepen van 12 tot 15 juryleden zul...len enkele combinaties in de praktijk, tijdens een gewone wedstrijd, worden beoordeelt en besproken.

De start van het indoorseizoen zal ook het begin zijn van de start van deze nieuwe stijl bijscholingen voor de dressuur. Andere disciplines volgen later. Juryleden kunnen zich opgeven via MijnKNHS. Hier wordt binnenkort ook de planning gepubliceerd.

Elke KNHS regio heeft een Regionaal OpleidingsPunt (ROP) die verantwoordelijk is voor de bijscholing. Voor de regio Noord Holland is dit Rozemarijn Broeckx. Mocht u vragen hebben, neem dan zeker contact met rozemarijn_broeckx@hotmail.com of 06 103 70 003.

Geplaatst op: