Eventing Regiokampioenschappen 2019

De Noord-Hollandse Eventing Regiokampioenschappen 2019 komen er weer aan! Meer informatie over het vraagprogramma en direct inschrijven via MIJNKNHS.

Het KNHS regiokampioenschap Eventing 2019 is 10 en 11 augustus op de terreinen van Manege Beukers en Recreatieschap Geestmerambacht (Oudkarspel). Het kampioenschap is zowel voor de paarden als de pony´s voor de klassen B t/m Z. Wil je rijden voor het kampioenschap? Denk dan bij het inschrijven aan het aanvinken bij stap 3/details: deelname selectie. Hiermee geef je aan dat je wil rijden voor het kampioenschap.

Voor het L kampioenschap paarden gaan de beste zes combinaties door naar het KNHS kampioenschap. De regels staan in het kampioensreglement/de bijzondere voorwaarden.

Graag willen we de organisatie SGW Geestmerambacht Langedijk, werkgroep eventing en alle andere betrokkenen bedanken voor jullie inzet om dit kampioenschap te organiseren.

Kijk voor meer informatie over wedstrijdreglementen eventing op de website KNHS Regio Noord-Holland.

We wensen organisatie en deelnemers succes en een geslaagd evenement!

Bestuur Regio KNHS Noord-Holland

Datum Pony/Paard Klasse
zaterdag 10 augustus 2019 Paarden L,  M, Z
zaterdag 10 augustus 2019 Pony L , M, Z
zondag 11 augustus 2019 Paarden B
zondag 11 augustus 2019 Pony B

KNHS Kampioenschappen Eventing 2019
Het KNHS Kampioenschap klasse L, M en Z voor de pony’s wordt op 21 en 22 september 2019 verreden in Gorssel. Dit betreft een open inschrijving.

De paarden strijden op 4 en 5 oktober 2019 in Hattem om de KNHS titels. Voor de klasse M en Z paarden geldt ook een open inschrijving; voor de klass L geldt een afvaardiging via de regio. Zie bovenstaande tekst.

Het KNHS kampioenschap CCI-3 short (voorheen twee sterren kampioenschap) wordt verreden tijdens het Achterhoeks Hippisch Festijn in Varsseveld van 26 tot en met 29 september. Tijdens dit mooie evenement staan ook de KNHS titels voor 6- en 7- jarige paarden op het spel. Voor de eventingkampioenschappen gelden aanvullende bepalingen die zijn opgenomen in een kampioenschapsreglement.