Indoor Regiokampioenschappen 2020

Selectiewedstrijden in plaats van één kringkampioenschap
De wijze van selectie voor het regiokampioenschap paarden dressuur verloopt via selectiewedstrijden. De reden is de er meer flexibiliteit is in het moment van deelname én de combinatie minder afhankelijk is van de vorm op slechts één dag. Een combinatie heeft nu de mogelijkheid binnen kring/regio selecties te rijden op voor hen geschikte data.
Definitieve selectie-uitslagen Dressuur Paarden 2019
bijgewerkt tot 06 januari 2019

Inschrijven Indoor Regiokampioenschappen
Inschrijven voor de Regiokampioenschappen kan vanaf het moment dat het vraagprogramma wordt gepubliceerd. We maken dit bekend via onze website en Facebook pagina. Het is alleen mogelijk om via MIJNKNHS in te schrijven. De sluitingsdatum wordt strikt gehanteerd.

Vrije inschrijving/kwalificatiebepalingen
Voor de pony dressuur en het springen paarden/pony's wordt een vrije inschrijving gehanteerd. Voor de paarden zijn kwalificatiebepalingen van toepassing, zie hierboven.

En dan?
Indien je als combinatie hebt voldaan aan de bepalingen, dien je zelf in te schrijven. Je hoeft dus niet te wachten totdat de lijst van gekwalificeerden wordt gepubliceerd als je over 2 proeven een gemiddelde van 60% hebt gereden. De inschrijvingen worden na sluitingsdatum wél getoetst aan het overzicht van gekwalificeerden.

Kampioensreglement KNHS Indoor
De kampioenschapsregelementen voor dressuur en springen voor de Indoor kampioenschappen en verdeelsleutel volgen vanaf het moment dat het vraagprogramma wordt gepubliceerd. We maken dit bekend via onze website en Facebook pagina.

 Indoor regiokampioenschappen 2020

1/2        februari    2020  Dressuur Pony’s

7, 8, 9    februari    2020  Dressuur Paarden

22/23     februari   2020  Springen Pony’s (22 februari 2020) / paarden (23 februari 2020) B t/m M

15          februari   2020  Springen Paarden/Pony's Randstadcup Z/ZZ

waar: nadere informatie volgt via Facebook en website