Nieuws over wedstrijden

Al het nieuws over wedstrijden

Een bekend gezicht in Noord-Holland in het juryhokje. De paardensport heeft een belangrijke plaats in het leven van Miranda.

Geplaatst op:

In de nieuwsbrief van 9 oktober 2019 informatie over de ALV van november, regiokampioenschap indoor, interviews en informatie van de bestuurstafel, Bestuur KNHS Regio Noord-Holland 

Geplaatst op:

Met dank aan de verenigingen, FNRS bedrijven (maneges) en de werkgroepen die de wedstrijdkalender 2020 tot stand hebben gebracht. We gaan er met elkaar een sportief jaar van maken!  Veel succes met de voorbereidingen, met sportieve groet, bestuur KNHS regio Noord-Holland

Geplaatst op:

Volle tribunes tijdens de finale van de Harry’s Horse Zitcompetitie onlangs op het Horse Event 2019 in Vijfhuizen werd verreden. Ook hier kunnen we trots zijn op Noord-Hollands succes van toppers bij Noord-Hollandse maneges.

Geplaatst op:

Het indoor seizoen is begonnen! De website is voorzien van nieuwe foto's met medewerking van KNHS leden en verenigingen uit de regio. We willen ook Matthew van Veen (Luifoto) bedanken die als fotograaf mét kennis van paarden deze mooie foto's heeft gemaakt.

Geplaatst op:

Er is een update van de data in verband met de wedstrijdkalender 2020. Klik op deze link

Geplaatst op:

Het bestuur KNHS regio Noord-Holland feliciteert 16 Noord-Hollandse toptalenten in dressuur en eventing die zijn geselecteerd als beloften in het KNHS Talentenplan.

Geplaatst op:

John: “In een veilig en goed parcours zijn de afstanden zo dat je voorwaarts galopperend mooi in je sprongen kunt komen en geen getrek en gesjor aan de mond nodig is.”

Geplaatst op:

Tijdens de regio kampioenschappen interviewen we deelnemers voor de rubriek "Trots op Noord-Holland". Tijdens SGW Geestmerambacht Langedijk op 10/11 augustus 2019 heeft Tamara meegedaan met 'Dame Pérignon B Z'.

Geplaatst op:

Een korte samenvatting van het springforum op 24 juni 2019. De agenda was gevuld met onderwerpen als de Jeugddagen springen, reglementswijzigingen, Leeftijdsgericht Sportaanbod, evaluatie bijscholingen en de stijlbeoordeling.

Geplaatst op: