Aankondiging Regio Eventing kampioenschap

Na een jaar zonder kampioenschappen lijkt het erop dat de maatregelen de komende tijd zo verruimd kunnen worden dat de kampioenschappen 2022 wel georganiseerd mogen worden.

De organisatie van Geestmerambacht Langedijk mag wederom in 2022 het KNHS Kampioenschap Eventing voor de paarden in klassen L t/m Z organiseren op 6 en 7 augustus 2022 in Oudkarspel.

Voor Ronald Beukers als crossbouwer en zijn bouwploeg een uitdagende klus om alle kennis en vaardigheden te gebruiken om een mooie en uitdagende cross te bouwen.

De organisatie van dit kampioenschap is heel veel werk en kan niet zonder de hulp van veel vrijwilligers.

Het is fijn als je een van die dagen wilt helpen om dit kampioenschap tot een succes te maken. Meld je hiervoor aan bij de organisatie.

Het Regio Noord-Hollands Kampioenschap Eventing wordt verreden tijdens het Clusius Event op 20 , 21 en 22 mei 2022 in Oudkarspel. 

Voor de deelnemers in de klasse L Paarden is dit de selectiewedstrijd voor het KNHS Kampioenschap.

De 6 hoogst geplaatsten in de klasse L mogen starten op het KNHS Kampioenschap en zijn tevens het Equipe wat voor de Regio Noord-Holland uit op het KNHS Kampioenschap.

 Let op de kans is aanwezig dat voor de Klasse L en M  de dressuur op de vrijdag 20 mei 2022 wordt verreden.

Het kampioenschapsreglement en de bijzondere voorwaarde voor de KNHS Kampioenschappen Eventing 2022 zijn via onderstaan de link te bekijken:

Kampioenschapsregelement eventing

De KNHS Kampioenschappen Eventing voor pony’s zullen georganiseerd worden door Outdoor Eventing Westdorpe op 3 en 4 september 2022 in Westdorpe (Zld).

Geplaatst op: