KNHS Regio Noord-Holland en KNHS Kampioenschap Eventing 2023.

KNHS Regio Noord-Holland en KNHS Kampioenschap Eventing 2023.

Het Regio Kampioenschap Noord-Holland Eventing 2023 wordt verreden tijdens de SGW Geestmerambacht Langedijk 11, 12 en 13 augustus 2023 in Oudkarspel.

Voor de deelnemers in de klasse B en  L Paarden is dit tevens de selectiewedstrijd voor het KNHS Kampioenschap Eventing. De 5 hoogst geplaatsten in de klasse B en L mogen starten op het KNHS Kampioenschap Eventing en zijn tevens het Equipe wat voor de Regio Noord-Holland uit op het KNHS Kampioenschap Eventing 2023.

Voor alle andere kampioenschappen is er een vrije inschrijving voor het KNHS-kampioenschappen eventing 2023

De klasse B met dressuur  zowel de paarden als pony’s telt alleen als Regio kampioenschap en KNHS Kampioenschap.

Wil je meedoen met de Regio kampioenschappen VINK dan hokje “SELECTIE” aan in mijn KNHS.

De organisatie van dit kampioenschap is heel veel werk en kan niet zonder de hulp van veel vrijwilligers. Het is fijn als je een van die dagen wilt helpen om dit kampioenschap tot een succes te maken. Meld je hiervoor aan bij de organisatie.

Let op de kans is aanwezig dat voor de Klasse L t/m Z  de dressuur op de vrijdag 11 augustus  2023 wordt verreden.

Het kampioenschapsreglement en de bijzondere voorwaarde voor de KNHS Kampioenschappen Eventing 2023 zijn via onderstaan de link te bekijken. https://www.knhs.nl/media/23696/kampioenschapsbepalingen-eventing-2023.pdf

 

De KNHS Kampioenschappen Eventing voor pony’s zullen georganiseerd worden door Stichting Eventing Norg op 26 en 27 augustus 202 in Norg.

 

De KNHS Kampioenschappen Eventing voor paarden zullen georganiseerd worden door Eventing Barchem op 21 en 22 oktober 2023 in Barchem.

 

Geplaatst op: