KNHS Regio Noord-Holland en KNHS Kampioenschap Eventing 2024

Het Regio Kampioenschap Noord-Holland Eventing 2024 wordt verreden tijdens de SGW Geestmerambacht Langedijk 9, 10 en 11 augustus 2024 in Oudkarspel.

Voor de deelnemers in de klasse B en  L Paarden is dit tevens de selectiewedstrijd voor het KNHS Kampioenschap Eventing. De 5 hoogst geplaatsten in de klasse B en L mogen starten op het KNHS Kampioenschap Eventing en zijn tevens de Equipes die voor de Regio Noord-Holland uit komen op het KNHS Kampioenschap Eventing 2024.

Voor alle andere kampioenschappen is er een vrije inschrijving voor het KNHS-kampioenschappen eventing 2024

De klasse B met dressuur  zowel de paarden als pony’s C/D/E telt alleen als Regio kampioenschap en KNHS Kampioenschap.

Wil je meedoen met de Regio kampioenschappen VINK dan hokje “SELECTIE” aan in mijn KNHS.

De organisatie van dit kampioenschap is heel veel werk en kan niet zonder de hulp van veel vrijwilligers. Het is fijn als je een van die dagen wilt helpen om dit kampioenschap tot een succes te maken. Meld je hiervoor aan bij de organisatie.

Let op de kans is aanwezig dat voor de Klasse L t/m Z  de dressuur op de vrijdag 9 augustus  2024 wordt verreden.

Het kampioenschapsreglement en de bijzondere voorwaarde voor de KNHS Kampioenschappen Eventing 2024 zijn via onderstaan de link te bekijken. https://www.knhs.nl/media/Olilao33/kampioenschapsbepalingen-2024.pdf

 

De KNHS Kampioenschappen Eventing voor pony’s zullen georganiseerd worden door Eventing Barchem  op 26 oktober 2024 in Barchem.            Hiervoor is een vrije inschrijving, als er meer dan 5 combinaties die gestart zijn op de Regiokampioenschappen van Noord-Holland  inschrijven kan er één equipe gevormd worden voor de Regio Noord-Holland, dat door de Regio dan wordt samengesteld.

De KNHS Kampioenschappen Eventing voor paarden zullen georganiseerd worden door Molecaten Ruiterdag Hattem op 19 oktober 2024 in Hattem.

Geplaatst op: