Eventing kampioenschappen

KNHS Kampioenschap Eventing 2021

Na een jaar zonder kampioenschappen lijkt het erop dat de maatregelen de komende tijd zo verruimd kunnen worden dat de kampioenschappen 2021 wel georganiseerd mogen worden.

De organisatie van Geestmerambacht Langedijk mag in 2021 het KNHS Kampioenschap Eventing voor de paarden in klassen L t/m Z organiseren op 14 en 15 augustus 2021 in Oudkarspel.

Voor Ronald Beukers als crossbouwer en zijn bouwploeg een uitdagende klus om alle kennis en vaardigheden te gebruiken om een mooie en uitdagende cross te bouwen.

De organisatie van dit kampioenschap is heel veel werk en kan niet zonder de hulp van veel vrijwilligers. Het is fijn als je een van die dagen wilt helpen om dit kampioenschap tot een succes te maken. Meld je hiervoor aan bij de organisatie.

Het Regio Noord-Hollands Kampioenschap Eventing wordt verreden tijdens het Clusius Event op 29 en 30 mei 2021 in Oudkarspel.  Voor de deelnemers in de klasse L Paarden is dit de selectiewedstrijd voor het KNHS Kampioenschap. De 6 hoogst geplaatsten in de klasse L mogen starten op het KNHS Kampioenschap.

Het kampioenschapsreglement en de bijzondere voorwaarde voor de KNHS Kampioenschappen Eventing zijn nog niet bekend, zodra deze  bij de KNHS bekend zijn zullen wij deze op de website plaatsten.

De KNHS Kampioenschappen Eventing voor pony’s zullen georganiseerd worden door Brabant Horse Trials op 4 september 2021 in Schaijk.

Geplaatst op: