Geen Regio Noord-Hollands Kampioenschap Eventing en Selectie Klasse L (equipe)

Het Clusius Event op 29 en 30 mei 2021 worden meetmomenten i.v.m. de coronamaatregelen en daarom helaas geen Regio Noord-Hollands Kampioenschap Eventing en selectie voor de klasse L (equipe).

Het Eventing-forum van de KNHS heeft besloten geen selectie voor de klasse L te houden omdat niet alle regio’s selectiemomenten kunnen houden en daarom zal de KNHS ter zijner tijd met een alternatieve oplossing komen voor de klasse L tijdens het NK Eventing.

We gaan er vanuit en het lijkt erop dat de maatregelen de komende tijd  verruimd zullen worden dat het KNHS Kampioenschap Eventing  2021 wel georganiseerd mogen worden. Hiervoor geldt een open inschrijving voor de klasse L t/m Z  (Klasse L onder voorwaarden)

De organisatie van Geestmerambacht Langedijk mag in 2021 het KNHS Kampioenschap Eventing voor de paarden in klassen L t/m Z organiseren op 7 en 8 augustus 2021 in Oudkarspel.

Voor Ronald Beukers als crossbouwer en zijn bouwploeg een uitdagende klus om alle kennis en vaardigheden te gebruiken om een mooie en uitdagende cross te bouwen.

De organisatie van dit kampioenschap is heel veel werk en kan niet zonder de hulp van veel vrijwilligers. Het is fijn als je een van die dagen wilt helpen om dit kampioenschap tot een succes te maken. Meld je hiervoor aan bij de organisatie via  www.sgwgeestmerambachtlangedijk.nl 

 

Het kampioenschapsreglement en de bijzondere voorwaarde voor de KNHS Kampioenschappen Eventing zijn nog niet bekend, zodra deze  bij de KNHS bekend zijn zullen wij deze op de website plaatsten.

De KNHS Kampioenschappen Eventing voor pony’s zullen georganiseerd worden door Brabant Horse Trials op 4 september 2021 in Schaijk.

Geplaatst op: